U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Aan het eind van de tunnel rechtdoor?

Rol: Thomas

Jonge makers Tom Dijkstra (als Thomas) en Yuri Disseldorp (als Yuri) maken vanuit improvisatie een voorstelling over zichzelf. Maar dan over later: over wat nou als ze elkaar uit het oog verloren zouden raken en van hun idealen vallen? Wat gebeurt er als het leven je tegenvalt? Wat nou als je op je 35e de wereld nog steeds niet verbeterd hebt?

Hun beste studievriend Frank is het een stuk beter vergaan. Hij was altijd het sulletje van de groep, maar is nu de enige die met een succesvolle carrière, vrouw en kinderen in Oostenrijk woont. Op een daghoren Thomas en Yuri dat hij Frank dodelijk ziek is, en ze besluiten elkaar na jaren weer eens op te zoeken en naar Oostenrijk te carpoolen. Maar wat heb je elkaar na al die tijd eigenlijk nog te zeggen? Hoe vergankelijk is vriendschap? En wat als je gezamenlijke idealen jaren later onhaalbaar blijken? Probeer je dan nog steeds jezelf groot te houden, of durf je eerlijk naar elkaar te zijn?

Spel: Thomas Dijkstra, Yuri Disseldorp, Menno Boerdam

Regie: Nathan van Groenigen